html_5 Morten Frandsen Holmen skal igen være cheftræner
Back
Mobiltop 1
05.06.2020 | Af: Michael Frederiksen

Morten Frandsen Holmen skal igen være cheftræner

Morten Frandsen Holmsen er ansat som cheftræner for Elitesport Vendsyssel, som er navnet på overbygningsholdet mellem FfI Håndbold og Hjørring Håndbold.

Artikelbanner 1

ESV Vendsyssel begynder med to herrehold i 1. division (landets næstbedste række) og 3. division. FfI rykkede i den forgangne sæson op i 1. division, og som tidligere nævnt slår FfI nu pjalterne sammen med Hjørring Håndbold.

ESV Vendsyssel får base i Hjørring, men for at bevare tilknytningen til Frederikshavn er det aftalt at spille mindst fire hjemmekampe i 1. division i Arena Nord.

Nu er det offentliggjort, at Morten Frandsen Holmsen får ansvaret som cheftræner. Han var senest sportslig leder i FfI og har også en fortid som cheftræner for FfI's herrer, ligesom han har været cheftræner i flere norske klubber og EH Aalborg.

- Et samarbejde på tværs af to kommuner om et fælles herrehåndboldhold lød for godt til at være sandt, men det lå bestemt ikke i kortene, at det skulle være med mig som træner. Efter et par telefonopkald fra ESV sagde jeg ja til at være med til at etablere og opbygge ESV. Nu ser jeg frem til at få samlet spillerne, så vi sammen kan lægge grundstenene til den ESV-kultur, som gerne skal komme de mange lovende nordjyske håndboldspillere til gode mange år frem i tiden. Der venter et stort og hårdt arbejde for alle i klubben, men med den arbejdsindsats, der bliver lagt for dagen af ildsjælene bag projektet, kan man ikke andet end at have tillid til, at projektets målsætning indfries, siger Morten Frandsen Holmen.

Den kortsigtede sportslige målsætning er en plads i top 20 i Danmark, det vil sige minimum den bedste halvdel af 1. division, inden for tre år.

Både sportsligt og kommercielt ønsker ESV, at klubben skaber værdi for Vendsyssel. Her nævnes et erhvervsnetværk på tværs af kommunegrænser, håndbold på øverste hylde og muligheden for at beholde dygtige unge håndboldtalenter i landsdelen.

Sparekassen Vendsyssel er hovedsponsor for ESV, og klubben oplyser desuden, at både Hjørring og Frederikshavn Kommune støtter projektet.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2