html_5 Kioskvarer og billetter kan nu købes samme sted
Back
Mobiltop 1
04.06.2020 | Af: Michael Frederiksen

Kioskvarer og billetter kan nu købes samme sted

I dag genåbner Palads Teatret i Frederikshavn efter sin nedlukning under COVID-19. Biografen udlodder i den forbindelse 3 x 2 billetter til en valgfri forestilling.

Artikelbanner 1

- Vi har savnet vores gæster, men nu er vi igen klar til at give filmelskere trygge oplevelser i mørket. Det har været svært at have lukket i så lang tid. Det var noget, som ingen af os havde drømt om kunne ske, men vi sejler alle i den samme båd, og vi er glade for, at tingene er ved at normalisere sig. Vi er i hvert fald klar til at byde jer alle velkommen tilbage i de røde stole med masser af gode film, iskolde sodavand og verdens bedste popcorn, udtaler Kris Pedersen, der driver Palads Teatret sammen med sin kone, Sofia Rafn.

Mens de har haft lukket, har der været tid til at optimere foyer, kiosk og billetsalg.

- Nu kan vi give vores gæster en endnu bedre service: Det vil sige, at når du fremover kommer i biografen, kan du købe dine billetter og kioskvarer samme sted, siger Kris Pedersen.

Palads Teatret har også gjort det nemt for publikum at spritte hænder og holde afstand under deres biografbesøg.

- Og når du reserverer billetter online, sørger vores bookingsystem automatisk for, at der er ét sæde mellem jeres og andres reservation. Venner, familie og kærester sidder naturligvis stadigvæk sammen i biografen, fortæller Sofia Rafn.

Biografen i Frederikshavn har sammensat et spændende filmprogram til genåbningen, og du kan nyde premierefilm som "Little Women" med Meryl Streep, Saoirse Ronan, Emma Watson og Timothée Charlament, "Kød & Blod" med Sidse Babett Knudsen, og japansk animation i form af den anmelderroste "Weathering with You".

Dette er bare begyndelsen på sommeren, som er spækket med store blockbusters, små indieperler og alt derimellem.

- Det kommer ikke til at skorte på kvalitetsfilm, hverken fra Danmark, Hollywood eller resten af verden, lover Kris Pedersen.

Du har også mulighed for at se eller gense flere publikumsfavoritter på det store lærred en sidste gang.

- Vi lægger ud med PIRATES OF THE CARIBBEAN, SALAZAR’S HÆVN, TITANIC, LØVERNES KONGE og THE LION KING. Du får både popcorn og sodavand med i prisen for kun 95 kroner pr. film, oplyser Sofia Rafn.

Flere spændende klassikere er på plakaten de næste mange uger, så hold øje med PALADS-TEATRET.DK.

Hvem inviterer du med i Palads Teatret, hvis du bliver en af de heldige vindere?


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2