html_5 Forlænger med seriøs og humørfyldt fløjspiller
Back
Mobiltop 1
04.06.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Forlænger med seriøs og humørfyldt fløjspiller

To alvorlige knæskader slår ikke håndboldspilleren Natasja Øhrgaard ud. Hun er klar til endnu en sæson i Vendsyssel Håndbold, som efter sommerferien skal prøve kræfter med HTH Ligaen.

Artikelbanner 1

Natasja Øhrgaard er den spiller, der har været længst i Vendsyssel Håndbold, og hun spillede ungdomshåndbold i Vendsyssels moderklub, FfI Håndbold.

- Det er derfor også glædeligt. at vi er blevet enige om at fortsætte samarbejdet for den kommende sæson. Natasja har siddet ude det meste af den forgangne sæson grundet en knæskade, men inden den skade havde hun spillet en rigtig god sæson. Det går heldigvis godt med knæet og genoptræningen, og vi håber/forventer, at Natasja kan være med fra starten af den kommende sæson, oplyser direktør Jan Hansen.

Cheftræner Kent Ballegaard mener, at Natasja Øhrgaard om nogen fortjener at tage rejsen med ind i ligaen.

- Kontinuitet, talent og lokal forankring er nøgleord i enhver idrætsforening, og når vi kan bringe det ind i elitesport, bliver glæden kun endnu mere prisværdig. Natasja er mere eller mindre synonym med Vendsyssel Håndbold. Hun har spillet flest kampe af alle i den sorte trøje. Hun har prøvet op- og nedturene og fortjener om nogen at tage rejsen med ind i håndboldligaen. Hun kommer til at udgøre en fantastisk duo på højrekanten sammen med Henriette Hansen, vurderer Kent Ballegaard.

Han beskriver Natasja Øhrgaard som "en skøn pige, der er dygtig, seriøs, humørfyldt og ambitiøs".

- Så at vi nu har forlænget samarbejdet, er kun naturligt og glædeligt, hvilket samtlige i og omkring klubben også vil bidrage med klapsalver til, da vores nr. 22 er elsket alle steder i det nordjyske.

Natasja Øhrgaard ser frem til endnu et år i Vendsyssel Håndbold.

- Jeg trives i klubben, og der er god energi blandt os spillere. Nu har jeg efterhånden været i klubben i fem år, og der er sket enormt meget siden da, nu skal vi spille Liga. Jeg glæder mig til en sæson med en masse træning, kampe og endnu mere udvikling, smiler Natasja Øhrgaard.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2