html_5 82-årig butiksindehaver ærgrer sig over indbrud
Back
Mobiltop 1
04.06.2020 | Af: Michael Frederiksen

82-årig butiksindehaver ærgrer sig over indbrud

Brilleexperten Otto Jørgensen i Frederikshavn havde mellem tirsdag kl. 20.30 og onsdag kl. 10.00 indbrud i butikken i Danmarksgade 66A. 

Artikelbanner 1

Tyvene har stjålet to bærbare computere og en pose med brillestel. Der er tilsyneladende ikke tale om kvalitetsbevidste indbrudstyve, for det er ikke dyre stel, som er blevet sjålet.

- Til gengæld ser det ud til, at de har haft en dårlig balance, for der lå brillestel over alt i butikken, da jeg kom, siger indehaver Knud Jørgensen.

Det er ikke første gang, at han har haft indbrud i sin butik, der ligger i en baggård, lidt tilbagetrukket fra gågaden. Tyvene kom ind i butikken fra første sal via en brandtrappe.

- Det ser ud som om, at de har været stedkendte, konstaterer 82-årige Knud Jørgensen, der er søn af Otto Jørgensen, som åbnede butikken for 97 år siden - dengang med navnet Urmager Otto Jørgensen.

Knud Jørgensen mistede også to bærbare computere.

- Det er ærgerligt, for jeg har ikke 110 procent backup, men der er heldigvis to nye på vej, lyder det fortrøstningsfuldt fra butiksindehaveren.

Politiet har også fået en anmeldelse om indbrud i et hus på Tuenvej i Elling. Fra en ulåst udestue er der stjålet fem Kay Bojesen-aber og en højttaler. Tyven havde også adgang til resten af huset, men undlod tilsyneladende at benytte denne chance.


Dette indbrud fandt sted i perioden fra tirsdag kl. 22.00 til onsdag kl. 7.00.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2