html_5 Open By Light: Håber på ekstra tålmodige kunder
Back
Mobiltop 1
04.06.2020 | Af: Michael Frederiksen

Open By Light: Håber på ekstra tålmodige kunder

I aften har butikkerne i midtbyen i Frederikshavn åbent til kl. 22.00. Open By Night har på grund af COVID-19 taget navneforandring til Open By Light. Navneskiftet indikerer blandt andet, at der er skruet lidt ned for underholdningen, men butikkerne er vanen tro klar med gode tilbud og oplevelser hele dagen.

Artikelbanner 1

Hvordan holder I styr på de mange mennesker, som plejer at præge midtbyen til dette arrangement?

- Vi har stor tiltro til, at vores lokale kunder og byens gæster, som besøger midtbyen torsdag, respekterer regeringens anbefalinger og afstandsregler, som den seneste tid også har været gældende i dagligvareforretningerne og byggemarkederne. Vi har desuden netop monteret 200 stk. asfalt-klæb med teksten "handl lokalt – hold afstand" igennem gågaden, og vores medlemsbutikker og spisesteder står klar med super service samt skiltning med videre, siger handelschef Dan Kobberup, handels- og virksomhedsforeningen FREDERIK.

Frederikshavn Kommune og Trigon arbejder målrettet med renoveringen af gågaden, som følger tidsplanen - dog er der forsat en del afspærring.

- Vi beklager naturligvis de gener med grus og afspærringer, en sådan omfattende og nødvendig renovering af kloakeringen kræver. Vi håber derfor, at kunderne vil udvise lidt ekstra tålmodighed og rummelighed på shoppeturen, udtaler handelschefen.

Hvad er dine forventninger til Open By Light?

- Vi håber, at kunderne vil købe lokalt både på torsdag og i fremtiden, således at vi fortsat kan tilbyde et bredt butiksmiks, spændende spisesteder og gode overnatningsmuligheder. Sammenlagt udgør handel og service 6.500 jobs i kommunen og er dermed en væsentlig branche. Sammenhold og samarbejde lokalt er essentielt, såvel kunder, erhvervslivet, foreningslivet, eventaktører og kommune i mellem, mener Dan Kobberup.

Aktivitets- og musikniveauet er af gode grunde under de nuværende omstændigheder og muligheder indenfor regeringens rammer ikke som tidligere år.

- Derfor har vi heller ikke planlagt en større gratis koncert som tidligere år, hvor blandt andet Østre Gasværk og Hardinger Band har leveret fantastiske oplevelser. Dem må vi byde på, når det er passende og muligt igen, lover Dan Kobberup.

I samarbejde med Fredes Lækkerier byder FREDERIK fra kl. 15.00-20.00 på to Bubble Waffle på Kirkepladsen, hvis man vel at mærke fremviser en købsbon fra 4. juni på mindst 200 kroner.

FREDERIK uddeler endvidere 500 gratis poser "Forglemmigej"-frø som en hilsen og tak til kunderne med ønsket om også at handle lokalt i fremtiden.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2