html_5 Skagen Resort: Erik Kyed Trolle går igen solo
Back
Mobiltop 1
03.06.2020 | Af: Michael Frederiksen

Skagen Resort: Erik Kyed Trolle går igen solo

Den lokalplan, som skal bane vejen for opførelsen af Skagen Resort, blev i går godkendt af Plan- og Miljøudvalget i Frederikshavn Kommune. Erik Kyed Trolle (S) valgte dog at fastholde sin modstand.

Artikelbanner 1

- Det er et skråplan, når man vender planlægning på hovedet og lader projekter og dermed kapitalinteresser bestemme Skagens udvikling i stedet for en grundig planlægning, hvor ikke mindst de berørte borgere bliver taget med på råd, har Erik Kyed Trolle tidligere udtalt til Kanal Frederikshavn.

Et enigt Plan- og Miljøudvalg besluttede i første omgang, at det store hotelbyggeri i Skagen var betinget af vejadgang fra Frederikshavnsvej, idet vejstrukturen i området vil blive ødelagt ved anden vejføring. Det ville Vejdirektoratet dog ikke være med til, hvorefter udvalget - minus Erik Kyed Trolle - alligevel accepterede indkørsel fra Rolighedsvej.

Bag Skagen Resort står de to største aktionærer i det norske færgerederi Fjord Line A/S. Bebyggelsen udgør et samlet etageareal på 8.513 kvadratmeter, og hotellet rummer cirka 159 værelser, konferencefaciliteter, restaurant med mere.

Det ventes, at Skagen Resort vil give beskæftigelse til 60 personer på fuldtidsbasis.

Lokalplanen skal også godkendes i Økonomiudvalget og Byrådet, inden den sendes i høring i otte uger. Det samme er tilfældet med en aftale om infrastruktur.

Indkørsel til Skagen Resort kommer til at ske fra Rolighedsvej. Folkene bag Skagen Resort skal derfor sørge for vejspærring syd for ny indkørsel til hotel, omlægning af fortov til cykelsti og etablering af cykelsti nord for vejspærring på Rolighedsvej, vendeplads syd for vejspærring på hotellets grund samt reducering af vendeplads på Erantisvej.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2