html_5 Golfspillere kunne ikke slå 17 år gammel banerek
Back
Mobiltop 1
03.06.2020 | Af: Kanal Frederikshavn

Golfspillere kunne ikke slå 17 år gammel banerekord

72 af Danmarks allerbedste unge golfspiller var i pinsen samlet til DGU Junior Elite Tour II i Frederikshavn. Over 30 klubber fra hele landet var repræsenteret, og de blev udfordret på den svære bane ved Lerbæk Hovedgård. 

Artikelbanner 1

Der var for alvor lagt op til, at banens 17 år gamle banerekord på 71 slag stod for fald, men på trods af stor optimisme fra det dygtige felt lykkedes det ikke noget at slå rekorden. Tættest på kom Adam Søndergaard Pedersen, Ikast Tullamore Golf Club, og Mads Jensen, Odense Eventyr Golf Klub, der begge gik en runde i 72 slag.

At banen på 6.481 meter er svær, kom også flere gange til udtryk i løbet af weekenden. Samtidig var der en lumsk vind fra nord, som ofte overraskede spillerne. Selv Europa Tour-spilleren Søren Kjeldsen, hvis søn, Emil Panum Kjeldsen længe indtog førstepladsen, omtalte banen som svær, meget udfordrende og spændende.

De 36 bedste spillere gik videre til søndags finalerunde, og det må siges, at det blev en spændende affære. Efter 54 huller stod det helt lige mellem Jonas Thygesen, Randers Golf Klub, og Magnus A. Østergaard, Hjørring Golfklub, der begge samlet havde brugt 226 slag (+10) på de tre runder. Det betød, at man skulle ud i omspil, og der skulle bruges hele fire omspilshuller, før Randers-spilleren kunne kåres som vinder.


Artikelbanner 2

Flere nyheder

  • Artikelbanner 3
  • Artikelbanner 4
  • Artikelbanner 5
  • Artikelbanner 1
  • Artikelbanner 2